Thermostaatkranen

Nauwkeurige controle voor een ontspannen douche

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst. GROHE TurboStat® is een innovatieve techniek die ervoor zorgt dat je douche bijna direct op de juiste watertemperatuur is en deze ook tijdens je gehele douche handhaaft. De diverse technische snufjes en de prachtige designs maken de keuze voor een GROHE thermostaatkraan eenvoudig.

Bereken je besparingen nu

Bespaar water en energie met een GROHE thermostaatkraan

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE thermostaatkraan voorzien van GROHE EcoButton en GROHE TurboStat®. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

Start de berekening
Douche collectie

GROHE douches

Ervaar elke keer weer de perfecte douche met een GROHE douche. En of je nu een handdouche gebruikt of onder een van onze douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technologie wordt het water perfect verdeeld over alle sproeigaatjes.

Douche series

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
WC-oplossingen - bedieningsplaten & sanitaire systemen

Douche-wc’s, bedieningsplaten en sanitaire systemen

Onze sanitaire installatiesystemen, weggewerkte waterreservoirs en bedieningsplaten staan volledig in dienst van luxe zwevende toiletten. Uiteraard voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie, waarmee je met elke spoelbeurt moeiteloos water bespaart.

Bedieningsplaten & Sanitaire systemen